Fastfender 40 reviews

Deze reviews zijn afkomstig uit Amazon en vertaald vanuit het Engels

J
5.0 uit 5 sterren
Zorgt voor makkelijk gebruik en verplaatsing van fenders!
Kleur: Wit
Ik hou van dit kleine ding. Ik had altijd een hekel aan het binnenhalen van fenders, omdat ze ruimte op mijn zitting in beslag namen. Het zorgde ervoor dat ik onmogelijk lekker in m'n stoel kon zitten. Met deze haken kan je makkelijk je fenders opbergen. Ik draai nuy simpelweg de Fastfender en gooi het met fender en al in de berging, totdat we ze weer nodig hebben. Wanneer ze weer nodig zijn, hangen ze binnen de kortste keren weer op de juiste plek. Het is ook fijn dat ze in hoogte verstelbaar zijn. Sommige steigers zijn hoger dan anderen en touwklem zorgt ervoor dat je de fender precies kan plaatsen waar deze nodig is. Ik was eerst vrij sceptisch, omdat ik verwacht had dat het touw niet goed vast zou zitten, maar dit is zeker niet het geval! Ik ben gek op deze dingen!
1 persoon vond dit behulpzaam


Vic in NWW
5.0 uit 5 sterren
Precies en gemakkelijk, zelfs voor passengiers die niet kunnen knopen
Kleur: Zwart
Zorgt voor een snelle verplaatsing van fenders, precies en gemakkelijk, zelfs voor passengiers die niet kunnen knopen. Erg degelijk gemaakt in Nederland, niet in een goedkoop land.
Makes moving fenders fast, accurate and easy, even for guests who don't know knots. Very well made in Netherlands - not in whatever country has the cheapest labor this week. Geschikt voor zware belasting - beter dan dat ik verwacht had. Niet vergeten om een knoopje te plaatsen aan het eind van het fendertouw nadat je de fastfender gereed hebt gemaakt voor gebruik. Dit zorgt ervoor dat je fender geborgd is.
3 personen vonden dit behulpzaam


Ben Fisher
5.0 uit 5 sterren
Uitstekend product. Goed design
Kleur: Wit
Deze dingen zijn geweldig. Ik heb ze gekocht voor een 100ft yacht met geen goede boorden. Dit product maakt het zoveel makkelijk voor de crew. De beste eigenschap is dat je de hoogte kan instellen en tegelijk de stootkussen los kan maken van de railing. Dit is de enige fenderhanger die ik heb gevonden die dit kan. Ze zijn solide en ze lijken me zeer duurzaam
1 persoon vond dit behulpzaam


Shanda Williams
4.0 uit 5 sterren
Zou wel fijn geweest zijn als de haken waren voorzien van rubber
Kleur: Wit
Maakt het bevestigen van fenders veel gemakkelijker! Zou wel fijn geweest zijn als de haken waren voorzien van rubber, om ervoor te zorgen dat ze minder snel glijden.


Patti
4.0 uit 5 sterren
Een aantal pogingen gedaan om de juiste grootte te krijgen, maar werkt nu prima
Kleur: Blauw
Een aantal pogingen moeten doen om de juiste maat te krijgen, maar werkt goed nu. We gebruiken het grote model op onze Tollycraft 34.


Jenifer Kelty
5.0 uit 5 sterren
Geweldig
Kleur: Zwart
Zo makkelijk


J. Jaun
5.0 uit 5 sterren
Beste en gemakkelijkste fender ophangers
Kleur: Wit
Beste en gemakkelijkste fender ophangers. Erg goede kwaliteit! Zorg er wel voor dat je een knoopje legt aan het eind van het fendertouw. Ik gebruik nooit meer iets anders.


Dorian Rich
4.0 uit 5 sterren
Vier sterren
Kleur: Wit
Werkt prima


Rick cummings
5.0 uit 5 sterren
Beste fenderhangers
Kleur: Zwart
Na ten minste 5 verschillende producten geprobeerd te hebben voor het ophangen van stootwillen, ben ik er achter dat dit de beste zijn.


august j lehnig
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
Kleur: Wit
👌


Sam
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
Kleur: Zwart
Werkt uitstekend en als je de juiste maat neemt, laten ze niet los.


Hikerman
5.0 uit 5 sterren
Vijf sterren
Kleur: Zwart
Perfect voor mijn boot, makkelijk om over de rail te gooien.


Gebruikers aan het woord