In een paar seconden klaar om aan te meren

Wanneer de boot gereed gemaakt moet worden om aan te leggen, kan het ophangen en positioneren van de stootwillen overbodig veel tijd in beslag nemen. Met de Fastfender is dit verleden tijd!

Met de Fastfender kan iedereen een stootwil ophangen, zonder lastig geknoop!

Bevestigen aan een railing

Door de Fastfender te gebruiken, kan iedereen aan boord een stootwil bevestigen of opbergen.

Plaats eerst de twee haken om de railing, zoals te zien is op de eerste en tweede afbeelding. Draai de Fastfender vervolgens 90° en de stootkussen is bevestigd!

Bestel nu

Fastfender gereedmaken voor gebruik

Steek het touw onder in de Fastfender en haal het losse eind naar de geribbelde opening en trek het touw door de ribbels naar beneden. De Fastfender is klaar voor gebruik!

Stootkussen verstellen in hoogte

Met behulp van de geïntegreerde touwklem, kunt u uw stootwillen gemakkelijk in hoogte verstellen

Trek het touw een klein beetje aan, zodat het touw vrij komt uit de touwklem, zoals is te zien op de eerste twee afbeeldingen. Verstel nu het stootkussen naar de gewenste hoogte en begeleid het touw terug in de touwklem en het is klaar!

Borgen van de stootwillen

We adviseren altijd om een knoopje te leggen aan het einde van uw touw. Op deze manier zijn uw stootwillen altijd geborgd!

Als u het knoopje legt op de ideale hoogte van uw stootwil, kunt u de Fastfender bevestigen en het touw laten vieren. De knoop valt dan in de opening van de Fastfender, zoals te zien is op het eerste plaatje. Op deze manier hangen uw fenders altijd op de perfecte hoogte.

Het opbergen van uw stootwillen

Met de Fastfender is het erg gemakkelijk om uw stootwillen op te bergen. Hang ze bijvoorbeeld bij de achtersteven van uw schip, zodat ze binnen bereik liggen wanneer ze weer nodig zijn.

Het perfecte nautische geschenk

Moeite met het vinden van een cadeau?

De Fastfender is het perfecte cadeau voor een booteigenaar! Fastfenders worden geleverd in een mooie verpakking waar twee Fastfenders in zitten, waardoor het een mooi geschenk is.

Bestel nu

Gebruikers aan het woord